Biografia

Em dic Martí Cercavins, tinc 18 anys i actualment estudio primer de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Vaig néixer a Barcelona el 12 de març de 1996 i visc al barri de l’Eixample. Vaig cursar l’ensenyament obligatori a l’escola Ramon Llull i a l’escola de la Concepció. L’ESO i el Batxillerat els he cursat a l’Institut Jaume Balmes, un institut públic situat en ple centre de Barcelona i prop del passeig de Gràcia. 001

En l’aspecte personal, sóc un gran aficionat al futbol i al Barça. M’agrada molt l’esport que practico, el waterpolo, i ocupo el meu temps lliure amb els meus amics, escoltant música o a l’ordinador. En un futur no molt llunyà m’agradaria guanyar-me la vida com a periodista, a poder ser en l’àmbit de l’esport.

Aquest blog forma part de l’assignatura d’escriptura en premsa. He escollit aquest tema bàsicament perquè m’agrada que la ciutat en què visc sigui pionera en projectes innovadors destinats a millorar el benestar dels ciutadans, principalment a través de la incorporació de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en la gestió dels serveis i recursos de la ciutat.

La meva tasca serà mantenir al lector al corrent de totes les novetats que es vagin produint a la ciutat Comtal pel que fa als avenços com a ciutat intel·ligent.

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s